•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondomax eco 1500

Prijs 74,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondomax eco 1500

Prijs 74,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondomax eco 1500 - afbeelding 6
Oase Pontec Pondomax eco 1500
Prijs 74,95

Pontec PondoMax Eco 1500 vijverpomp

De PondoMax Eco 1500 van Pontec is de kleinste vijverpomp uit deze reeks. Daarmee is deze Pondomax pomp een betrouwbare pomp voor de kleinere vijver. Deze vijverpomp is geschikt voor de aandrijving van een vijverfilter of om aan te sluiten op een beekloop of waterval.

Energiezuinige vijverpomp

De vijverpomp van Pontec pompt tot 1500 liter water per uur rond. Hierbij is de vijverpomp in staat om vuildeeltjes tot 4 mm zonder problemen te verpompen. Zo kan het vuil uit de vijver naar de vijverfilter worden geleid. Daarnaast is deze Eco vijverpomp zeer energiezuinig.

Geschikt voor waterval of beekloop

Wil je de vijver voorzien van een waterval of beekloop? Dan kan je met deze vijverpomp het water daarheen leiden. Door een maximale opvoerhoogte van 1,9 meter is de pomp in staat om een klein hoogteverschil te overbruggen.

Capaciteit Pontec Pondomax Eco 1500

De Pondomax Eco 1500 is de kleinste vijverpomp uit deze serie van Pontec. Met een capaciteit van 1,5 m3 per uur is deze pomp geschikt voor visvijvers tot maximaal 4,5 m3. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de specifieke situatie. Weerstanden (vijverslangen, opvoerhoogte, UV-C filter, etc.) zorgen voor weerstand waardoor een krachtigere pomp noodzakelijk is. Ook een hogere visbezetting kan vragen om een krachtigere pomp.

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)