•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Kamerplanten

Kom voor jouw kamerplanten naar GroenRijk Prinsenbeek nabij Breda. In ons tuincentrum vind je een groot assortiment kamerplanten en vakkundig personeel! Groen in huis brengt een prettige sfeer met zich mee daarnaast zorgen veel kamerplanten zoals de Aloë VeraLepelplant (Anthurium), Goudpalm en klimplanten voor een zuiverende werking van de lucht.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 125 producten

Soorten kamerplanten

Er zijn diverse soorten kamerplanten, de makkelijkste planten zijn de groene kamerplanten zoals de cactussen en vetplanten. Deze kamerplanten hebben weinig verzorging nodig. Het nadeel van deze planten is dat ze nooit in bloei staan, maar het groen zorgt al wel voor een prettige sfeer in huis. Wil je meer bloemen en kleur in huis? In dat geval kun je beter kiezen voor bloeiende kamerplanten zoals de BromeliaOrchidee, of bijvoorbeeld de prachtige plant met trosbloemen de Medinilla magnifica.

  • Cactussen & Vetplanten
  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten

Producten voor de verzorging kamerplanten

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kun je kiezen uit speciale grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat je extra lang van jouw kamerplanten kunt genieten. Daarnaast hebben we ook voor diverse planten vloeibare voeding in de schappen staan van onder andere de merken: Pokon en Ecostyle. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. 

Breng een bezoek aan ons tuincentrum voor het volledige aanbod. Uiteraard is het aanbod kamerplanten afhankelijk van het seizoen. Onze medewerkers nemen graag de tijd om jouw vragen en wensen door te spreken! Wil je telefonisch informatie over ons assortiment, bel dan:  076 5439332