•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Tuinplanten

Op zoek naar tuinplanten of wil je zelf aan de slag met het zaaien van planten in de tuin? Of ben je misschien op zoek naar rozen of klimplanten? Bekijk ons uitgebreide aanbod en je kunt meteen aan de slag! Of het nu gaat om een schaduwplek, echte zon liefhebbers of het vullen van de héle tuin met zo veel mogelijk groen; met de uitgebreide collectie van Tuincentrum Schalk aan tuinplanten kan iedere groenliefhebber aan de slag. Door te variëren met bloeiperiodes heb je het hele jaar door veel plezier van jouw buitenplanten. Daarnaast geeft het natuurlijk extra veel voldoening wanneer je de planten ziet groeien en bloeien! Vind jouw favoriete tuinplanten hieronder in het overzicht en je kunt aan de slag gaan met jouw nieuwe tuin!

Toon filter Verberg filter

Filter producten

Ruim assortiment buitenplanten

Met onze tuinplanten maak je jouw tuin, balkon of terras gezellig én levendig! Door te spelen met kleurrijke, maar ook groenblijvende buitenplanten maak je van jouw buitenplek één geheel. Tuincentrum Schalk is onderdeel van GroenRijk Schalk Prinsenbeek. In onze webshop kun je eenvoudig de mooiste tuinplanten bestellen. Denk dan bijvoorbeeld aan rozen, klimplanten en in het voorjaar perkplanten uit onze eigen kwekerij. In onze webshop is een klein gedeelte van ons tuinplanten assortiment te bestellen. In onze winkel vind je nog veel meer andere soorten tuinplanten.

De perfecte tuin: combinatie van eenjarige en vaste planten

Creëer een perfecte tuin door eenjarige planten en vaste planten te combineren. Eenjarige planten bloeien een bepaalde periode, daarna sterven ze af. Daarentegen sterven vaste planten in het najaar af, maar in het voorjaar komen ze weer helemaal tot bloei. Deze combinatie is perfect om een mooie, kleurrijke en levende tuin te creëren. Of je nu op zoek bent naar de eenjarige planten of vaste planten: bij Tuincentrum Schalk vind je het allemaal! Leuk weetje: wij hebben een eigen kwekerij waar wij onder andere perkplanten zelf kweken. Daarom kun je bij ons al jouw perkgoed voor een scherpe prijs aanschaffen.

Zelf aan de slag met zaden en bloembollen

Vind je het leuk om zelf in de tuin aan de slag te gaan me zaden en bloembollen? Ook daarvoor ben je bij ons op het goede adres. Met voorjaarsbollen haal je in het vroege voorjaar de gezelligheid en kleur in de tuin. Wil je in de zomer juist wat meer kleur in de tuin? Plant dan zomerbollen, zoals de Dahlia, Lelie, Calla en Gladiool in de tuin. Na een tijdje ben je onder de indruk van deze prachtige bloemen. Naast de bloembollen vind je bij ons ook een zeer ruim assortiment met zaden. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Bloemenzaden
  • Groentezaden
  • Kruidenzaden
  • Eenjarige bloemen

Tuinplanten bestellen bij Tuincentrum Schalk

Wil je op een makkelijke manier jouw tuinplanten bestellen? Doe dat dan online in de webshop van Tuincentrum Schalk! Bestellen gaat heel eenvoudig en snel. Je kunt jouw bestelling in ons tuincentrum ophalen, maar wij kunnen jouw bestelling ook thuis bezorgen. De keuze is aan jou! Ben je op zoek naar een speciale of specifieke tuinplant? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder. Je mag ons altijd bellen of even een mailtje sturen. Wij staan voor jou klaar, geven graag advies over tuinplanten en helpen je heel graag!