•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondomax eco 2500

Prijs 94,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondomax eco 2500

Prijs 94,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondomax eco 2500 - afbeelding 11
Oase Pontec Pondomax eco 2500
Prijs 94,95

Pontec Pondomax Eco 2500 vijverpomp

De Pontec Pondomax Eco 2500 is een vijverpomp voor de kleine vijver. Geschikt om een vijverfilter aan te drijven of om aan te sluiten op een waterval of beekloop. Een energiezuinige vijverpomp die het water in je vijver in beweging brengt. Deze vijverpomp heeft een capaciteit van 2500 liter per uur.

Betere waterkwaliteit

Door het water in je vijver te laten circuleren, zul je snel zien dat de waterkwaliteit verbetert. Zeker als je de Pondomax Eco 2500 aansluit op een vijverfilter, worden de vuildeeltjes en schadelijke stoffen uit het vijverwater gefilterd. Deze vijverpomp is in staat om vuildeeltjes met een doorsnee van 4 mm te verpompen. Daarbij kan een opvoerhoogte van 2,2 meter worden bereikt, waardoor je voor een beekloop enige hoogte kunt overbruggen.

Betrouwbare vijverpomp

Deze vijverpomp heeft een betrouwbare werking en beschikt bovendien over een thermische beveiliging. De motor van de vijverpomp heeft een hoge opbrengst en een laag verbruik, wat het een energiezuinig apparaat maakt.

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)