•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondorell 3000

Prijs 124,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondorell 3000

Prijs 124,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondorell 3000 - afbeelding 3
Oase Pontec Pondorell 3000
Prijs 124,95

Pontec PondoRell 3000 vijverfilter

Het Pontec PondoRell 3000 vijverfilter is een unieke onderwaterfilter met UV-C en een geïntegreerde fontein voor vijvers tot 3000 liter. Het alles-in-één filter heeft 4 verschillende sproeikoppen, waarmee de vijver extra zuurstof krijgt. Het filter heeft een opvoerhoogte van 1,30 meter. De PondoRell 3000 is eenvoudig te gebruiken door hem op de vijverbodem te plaatsen en dan aan te sluiten met de 10 meter lange stroomkabel. Het filter is volledig Plug and Play!

Meervoudige filtratie

Door de meervoudige filtratie van de Pontec PondoRell 3000 krijg je weer een kraakheldere vijver. Deze filter werkt zowel mechanisch als biologisch. De filtering begint bij het mechanische gedeelte. Hier blijven de grove vuildeeltjes achter in het filterschuim. Daarna worden schadelijke stoffen omgezet in minder schadelijke stoffen door de biofilterelementen en de Bio-Pur filtergesteente. De minder gevaarlijke stoffen worden opgenomen door de vijverplanten.

UV-C filter tegen groen water

Het UV-C filter voorkomt groen water in in je vijver. Na de filtratie wordt het water langs het UV-C filter geleid en krijgt het nog een behandeling. Met de straling van het UV-C filter worden zweefalgen en ziektekiemen gedood, waardoor het water helder blijft.

4 sproeikoppen

De Pontec PondoRell 3000 beschikt over een telescoopverlenging met 4 verschillende sproeikoppen. Naast het feit dat je 4 verschillende vormen kan krijgen die er mooi uitzien, zorgt de fontein voor extra zuurstof in de vijver. De 4 sproeikoppen hebben verschillende vormen en maten:

Waterbeeld Fonteinhoogte Fonteindiameter
Vulkaan 80 cm -
Lelie 40 cm -
Klok - 20 cm
Kelk - 20 cm

Extra uitvoer

Met een tweede apart regelbare uitgang kan de PondoRell 3000 worden aangesloten op een aparte spuwer of beekloop. Let wel op dat deze aparte uitgang minder capaciteit heeft. Door de slangtule van 13, 19 en 25 mm kunnen er verschillende slangen op het vijverfilter worden aangesloten.

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)