•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

OASE Pontec pondorell 5000 uvc

Prijs 144,95
  • Aantal
Voorraad

OASE Pontec pondorell 5000 uvc

Prijs 144,95
  • Aantal
Voorraad
OASE Pontec pondorell 5000 uvc - afbeelding 6
OASE Pontec pondorell 5000 uvc
Prijs 144,95

Pontec PondoRell 5000 UVC vijverfilter

De veelzijdige Pontec PondoRell 5000 UVC vijverfilter laat jouw vijver weer stralen! De PondoRell 5000 UVC onderwaterfilter is een echte aanwinst voor jouw vijver. De reinigingstechniek van de filter zorgt ervoor dat je vijver mooi helder blijft. Algen, bacteriën en ziektekiemen maken geen kans tegen het ingebouwde UVC-vermogen. Om het pakket compleet te maken krijg je bij de Pontec PondoRell 5000 UVC-filter een meegeleverde fontein sproeikop. Dat maakt je vijver extra mooi!

Helder water door reinigingstechniek

Helder water zorgt ervoor dat jouw vijver straalt. De Pontec PondoRell 5000 UVC-filter is uitgerust met een drietraps biomechanische reinigingstechniek. Wat? Simpel gezegd betekent dit betekent dat de filter is onderverdeeld in biologisch en mechanisch filtermateriaal. De filter haalt in drie stappen de afvalstoffen uit het water. Door gebruik te maken van bio-oppervlakte-elementen, spons en bio-pur filtergesteente heeft jouw vijver dus geen last meer van viezigheid.

Neem afscheid van algen, bacteriën en ziektekiemen

Je wilt natuurlijk niet dat er allerlei bacteriën en ziektekiemen rondzwerven in je vijver. En je wilt ook niet dat het water helemaal troebel is van de algen. Om er zeker van te zijn dat je vijver gezond blijft, zijn UVC-stralingen in je vijver niet te missen. Met een UVC-vermogen van 9 watt zorgt de Pontec PondoRell 5000 UVC-filter voor een zuivere en gezonde vijver. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je vijver helemaal groen en vies wordt.

Bijgeleverde fonteinsproeier

De Pontec PondoRell 5000 UVC-filter maakt niet alleen schoon, maar heeft ook een bijgeleverde fontein. Inclusief maar liefst vier makkelijk vervangbare sproeiers, hoe gaaf is dat! Met de draaibare telescopische buisverlenging pas je de lengte aan naar verschillende waterdieptes. Zo weet je ook zeker dat de Pontec PondoRell 5000 UVC-filter in jouw vijver past. Superhandig!

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)