•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondovario 1000

Prijs 37,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondovario 1000

Prijs 37,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondovario 1000 - afbeelding 3
Oase Pontec Pondovario 1000
Prijs 37,95

Pontec PondoVario 1000 fonteinpomp

De Pontec PondoVario 1000 fonteinpomp heeft een pompcapaciteit van 1000 liter per uur waardoor die ideaal is voor kleine tuinvijvers. Bij de pomp wordt een telescopische verlengbuis van 28 tot 40 cm geleverd met 4 verschillende sproeikoppen. De PondoVario 1000 heeft een maximale opvoerhoogte van 1,3 meter en heeft een stroomkabel met een lengte van 10 meter. 

4 verschillende sproeikoppen

De 4 verschillende sproeikoppen van de Pontec PondoVario 1000 fonteinpomp kan je afwisselen zodat je kan kiezen welke je wilt gebruiken. Iedere sproeikop heeft een andere vorm:

Waterbeeld Fonteinhoogte Fonteindiameter
Vulkaan 80 cm 80 cm
Lelie 40 cm 55 cm
Klok - 20 cm
Kelk - 20 cm

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)