•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondovario 2500

Prijs 61,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondovario 2500

Prijs 61,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondovario 2500 - afbeelding 3
Oase Pontec Pondovario 2500
Prijs 61,95

Pontec PondoVario 2500 fonteinpomp

De Pontec PondoVario 2500 fonteinpomp heeft een capaciteit van 2500 liter per uur waardoor die zeer geschikt is voor kleine tuinvijvers. De afneembare fijne filteropeningen worden gebruikt als beeklooppomp. Met de tweede, apart regelbare uitvoer kan je de fonteinpomp aansluiten op een apart filter. Er zijn drie verschillende slangaansluiting mogelijk van 13, 19 en 25 mm, dankzij de trapsgewijze slangtule. Ook heeft de pomp een stroomkabel van 10 meter en een maximale opvoerhoogte van 2,20 meter. 

4 verschillende sproeikoppen

De Pontec PondoVario 2500 fonteinpomp heeft een zwenkbare telescoopverlenging met 4 sproeikoppen en een kogelgewricht. Het kogelgewricht zorgt ervoor dat er bij een ongelijke ondergrond alsnog een rechte stroom uit de fontein komt. De sproeikoppen hebben alle 4 verschillende vormen en hoogtes:

Waterbeeld Fonteinhoogte Fonteindiameter
Vulkaan 180 cm 180 cm
Lelie 100 cm 150 cm
Klok - 50 cm
Kelk - 45 cm

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)