•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondovario 3500

Prijs 76,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondovario 3500

Prijs 76,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondovario 3500  - afbeelding 2
Oase Pontec Pondovario 3500
Prijs 76,95

Pontec PondoVario 3500 fonteinpomp

Dankzij de capaciteit van 3400 liter per uur is de Pontec PondoVario 3500 fonteinpomp zeer geschikt voor kleine tuinvijvers. De afneembare fijne filteropeningen worden gebruikt als beeklooppomp. Door de tweede, apart regelbare uitvoer kun je de pomp ook aansluiten op een apart filter. Met de trapsgewijze slangtule van 13, 19 en 25 mm is het mogelijk om op deze lengtes een slang aan te sluiten. De fonteinpomp heeft een maximale opvoerhoogte van 2,7 meter en een stroomkabel van 10 meter.

Telescoopverlenging met sproeikoppen

De Pontec PondoVario 3500 fonteinpomp is voorzien van een zwenkbare telescoopverlenging met 4 verschillende sproeikoppen en een kogelgewricht. Het kogelgewricht zorgt voor een rechte stroom uit de fontein bij een ongelijke grond. De 4 verschillende sproeikoppen hebben verschillende vormen en hoogtes:

Waterbeeld Fonteinhoogte Fonteindiameter
Vulkaan 220 cm 220 cm
Lelie 150 cm 200 cm
Klok - 65 cm
Kelk - 60 cm

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)