•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondomax eco 8000

Prijs 184,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondomax eco 8000

Prijs 184,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondomax eco 8000 - afbeelding 9
Oase Pontec Pondomax eco 8000
Prijs 184,95

Pontec Pondomax Eco 8000 vijverpomp

De Pondomax Eco 8000 is een vijverpomp voor de grotere vijver. Met een capaciteit van 8000 liter per uur en een opvoerhoogte van 2,6 meter is dit een krachtig exemplaar. Deze vijverpomp komt daardoor van pas om een vijverfilter van aandrijving te voorzien of om aan te sluiten op een beekloop of waterval.

Krachtige aandrijving

Voor de waterkwaliteit in je vijver is de vijverpomp in combinatie met een vijverfilter onmisbaar. De vijverpomp laat het water circuleren en is het hart van je vijver. De Pondomax Eco 8000 is een betrouwbare vijverpomp om langdurig plezier aan te beleven. Deze pomp kan vuildeeltjes tot 8 mm verpompen en levert zo een belangrijke bijdrage aan de filtering van de vijver.

Ook voor een beekloop of waterval

Ook voor een beekloop of waterval komt deze vijverpomp uitstekend van pas. Door de hoogte van 2,8 meter vanaf de plaatsing van de pomp kan er een grote afstand overbrugd worden. De waterval of beekloop zorgt tevens voor meer beweging in de vijver en een betere zuurstofopname van het vijverwater. Belangrijke processen in de vijver blijven daarvoor beter op gang.

Energiezuinig en betrouwbaar

Deze Pondomax Eco vijverpomp draagt het label Eco dankzij een goede opbrengst en een laag verbruik. Ook is de vijverpomp betrouwbaar en voorzien van een thermische beveiliging.

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)