•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondoair set 450

Prijs 35,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondoair set 450

Prijs 35,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondoair set 450 - afbeelding 2
Oase Pontec Pondoair set 450
Prijs 35,95

Pontec PondoAir 450 luchtpompset

De Pontec PondoAir 450 luchtpompset is ideaal om eenvoudig extra zuurstof toe te voegen aan het vijverwater. Extra zuurstof is waardevol voor de vissen en planten die in je vijver leven. De PondoAir 450 beschikt over een capaciteit van 450 liter per uur en is geschikt voor een vijver tot maximaal 4000 liter. De PondoAir 450 luchtpompset wordt geleverd inclusief een luchtpomp, 2 x 5 meter lange luchtslangen, 2 uitstroomstenen en 2 reservemembranen. Daarnaast heeft de luchtpomp een stroomkabel van 1,5 meter.

Voor outdoor gebruik

De Pontec PondoAir 450 is voornamelijk bedoeld voor outdoor gebruik. De PondoAir 450 heeft een IP 44 beschermklasse. Deze IP klasse beschermd de membraanpomp tegen spatwater.

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)