•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Kerstverlichting

Op zoek naar sfeervolle kerstverlichting? Bekijk dan het assortiment online en bestel eenvoudig en snel de mooiste verlichting voor de feestdagen! In onze webshop vind je Lumineo kerstverlichting; van basic kerstverlichting tot clusterverlichting en van kerstverlichting op batterij tot led kerstverlichting verwerkt in een touw. Natuurlijk mag de kerstboomverlichting niet ontbreken! In onze webshop vind je voornamelijk led verlichting voor jouw kerstboom of kunstkerstboom. Dit is super duurzaam en ook nog eens milieuvriendelijk. Voor elke plek in en om het huis is in onze webshop geschikte kerstverlichting te vinden. Bij ons kerst assortiment online of kom langs bij GroenRijk Prinsenbeek om de kerstshow te bekijken. Vanaf half oktober is onze winkel weer omgetoverd tot een kerst paradijs!

 

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 26 van 26 producten

Kerstboomverlichting voor binnen

Creëer komende feestdagen een warme en gastvrije sfeer met onze collectie kerstboomverlichting en andere decoratieve verlichtingsopties. Kies uit een breed scala aan stijlen en producttypen, zoals bijvoorbeeld kleurrijke clusterverlichting of warm witte snoerverlichting. Het verschil tussen de verschillende soorten kerstboomverlichting voor binnen zit 'm veelal in de kleur, het aantal 'flikker standen' en de afstand tussen de onderlinge lampjes op het draad. Wat ook niet mag worden vergeten is de algehele lengte van je snoer. Houd bij gewone snoerverlichting de volgende richtlijn aan:

  1. Bij een boom van 150 tot 180 centimeter hoog, moet het snoer minimaal 12 á 14 meter lang zijn.

  2. Is je boom 200 centimeter of hoger? Ga dan voor een snoer van minimaal 16 á 20 meter.

Meer mag natuurlijk altijd!

Buitenverlichting kerst

Doe het dit jaar eens helemaal anders en versier ook eens een kerstboom buitenshuis! Zet er bijvoorbeeld twee bij de voordeur of geef je favoriete conifeer een schitterende jas. Je kunt echter niet alle soorten kerstboomverlichting ook buitenshuis gebruiken. Belangrijk is om de verpakking te checken op code IP44 of het icoontje met een waterdruppel in een driehoek. Tegenwoordig is een groot gedeelte van die buitenverlichting van LED. Dat is een goede trend, want een LED kerstboom is veel energiezuiniger. Dit soort lampjes hebben daarnaast een levensduur van vaak tot wel 50.000 uur én ze geven minder warmte af. Een stuk veiliger dus!

Clusterverlichting: populair voor binnen en buiten

Clusterverlichting is waarschijnlijk de meest populaire soort verlichting voor binnen en buiten als het op kerstbomen aankomt. De naam geeft al een beetje weg waarom: de geclusterde lampjes geven een flinke dot licht en zijn daardoor zeer sfeervol. De lampjes hebben een onderlinge afstand die veel korter is dan bij traditionele snoeren. Je hoeft dus geen kilometer kabel in huis te halen; deze elegante lichtbundel maakt meteen indruk! De lichtjes zijn zelfs op de grootste boom gemakkelijk te draperen. Onthoud dat de verlichting niet de hele boom hoeft te bedekken, omdat je ook wat ruimte nodig hebt om je decoraties op te hangen. 

Tip! Door de verlichting op bepaalde punten wat dieper in de boom te stoppen, zorg je voor diepte. Dit laat jouw boom rijkelijk stralen.

Kerstboomverlichting bestellen bij Tuincentrum Schalk

Elke boom verdient de mooiste kerstverlichting - of dat nou een buxusbol, leiboom of kerstboom is. Zowel voor binnen als voor buiten vind je hier de meest prachtige verlichting van topmerken als Lumineo. Ga je voor verlichting met een stekker, op batterijen of een oplaadbare soort? Misschien wil je je lampjes wel kunnen laten doen wat jij wil middels een app. De mogelijkheden zijn eindeloos! Klik lekker rond en kies de kerstboomverlichting waar jij blij van wordt. Bij vragen helpen we je graag verder!

Verlichting voor binnen