•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondovario 1500

Prijs 46,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondovario 1500

Prijs 46,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondovario 1500 - afbeelding 2
Oase Pontec Pondovario 1500
Prijs 46,95

Pontec PondoVario 1500 fonteinpomp

De Pontec PondoVario 1500 fonteinpomp is dankzij zijn capaciteit van 1500 liter per uur geschikt voor kleine tuinvijvers. De afneembare fijne filteropening is geschikt voor gebruik als beeklooppomp. De pomp wordt geleverd inclusief een tweede, apart regelbare uitvoer waarmee je de pomp kunt aansluiten op een apart vijverfilter. Door de trapsgewijze slangtule zijn er drie verschillende slang aansluitingen mogelijk: 13, 19 en 25 mm. De fonteinpomp heeft een maximale opvoerhoogte van 1,9 meter en een stroomkabel van 10 meter.

Telescoopverlenging met 4 sproeikoppen

De PondoVario 1500 fonteinpomp is voorzien van een zwenkbare telescoopverlenging met 4 sproeikoppen en een kogelgewricht. Met het kogelgewricht kan je de hoek van de verlengbuis verstellen. Met als voordeel dat bij een ongelijke ondergrond er alsnog een rechte stroom uit de fontein komt. De 4 sproeikoppen hebben verschillende vormen en hoogtes:

Waterbeeld Fonteinhoogte Fonteindiameter
Vulkaan 140 cm 140 cm
Lelie 70 cm 100 cm
Klok - 35 cm
Kelk - 30 cm

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)