•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Filtral uvc 3000

Prijs 169,95
  • Aantal
Voorraad

Filtral uvc 3000

Prijs 169,95
  • Aantal
Voorraad
Filtral uvc 3000 - afbeelding 4
Filtral uvc 3000
Prijs 169,95

Oase Filtral UVC 3000 vijverfilter

De Oase Filtral UVC 3000 is een compact apparaat om het water in je vijver helder te houden. Het beschikt over een vijverpomp, vijverfilter, UV-C filter en fontein en alle onderdelen zijn precies op elkaar afgestemd. Het is een plug-and-play apparaat dat te gebruiken is voor een kleine vijver met een inhoud tot 3 m³.

Onderdelen Oase Filtral UVC 3000 op elkaar afgestemd

Het grote voordeel van dit alles-in-één apparaat is dat je alle techniek voor je vijver hiermee in huis haalt en de onderdelen qua capaciteit precies op elkaar aansluiten. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van het water, doordat Oase zelfs een helder water garantie geeft bij dit apparaat. Een ander voordeel is de plaatsing op de vijverbodem. Daardoor hoef je geen vijverfilter bij de vijver te plaatsen en zet je het onderwaterfilter meteen uit het zicht.

Doeltreffende filtering

Dit vijverfilter verzorgt een meervoudige filtering, door de 4 verschillende filtermaterialen. Deze zorgen voor een mechanische en biologische filtering. Doordat daarna het water langs de 9 watt UV-C lamp geleid wordt, blijft het water helder. Algen worden afgebroken en je voorkomt eenvoudig groen water.

Meerdere fontein opzetstukken

Bij het Filtral UVC 3000 vijverfilter worden 3 fonteinkoppen meegeleverd, die elk een andere uitstroom hebben. Zo kun je kiezen voor de fontein die je het mooiste vindt en heb je de mogelijkheid om te wisselen. Ook handig is de in hoogte verstelbare fontein, waarmee je het apparaat aanpast aan de diepte van je vijver.

 

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)