•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondomax eco 5000

Prijs 154,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondomax eco 5000

Prijs 154,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondomax eco 5000 - afbeelding 5
Oase Pontec Pondomax eco 5000
Prijs 154,95

Pontec Pondomax Eco 5000 vijverpomp

De Pondomax Eco 5000 van Pontec is een betrouwbare pomp met een capaciteit van 5000 liter per uur. Geschikt om een vijverfilter, beekloop of waterval van aandrijving te voorzien. Door de energiezuinige werking heeft deze vijverpomp een laag verbruik en een hoge opbrengst.

Brengt het water in beweging

Deze vijverpomp plaats je in de vijver op de vijverbodem. Daar zuigt de vijverpomp het vijverwater aan en verplaatst het tot een hoogte van 2,4 meter. Doordat je met de Pondomax Eco 5000 het water in beweging brengt, verbeter je de waterkwaliteit. In combinatie met een vijverfilter zorg je ook nog eens voor het filteren van vuildeeltjes en schadelijke stoffen. Deze vijverpomp is in staat om deeltjes tot 8 mm te transporteren.

Vijverpomp met thermische beveiliging

Deze degelijke vijverpomp is eenvoudig in gebruik en beschikt over meerdere aansluitmogelijkheden. De thermische beveiliging beschermt de vijverpomp tegen oververhitting.

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)