•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Vuurkorven en terraskachels

Is het te fris om in de avond nog lekker buiten te zitten? Met vuurkorven en terraskachels maak je het nét even wat aangenamer om nog lekker buiten te kunnen zitten. En zeg nu zelf... het is ook nog eens super gezellig! In de webshop van Tuincentrum Schalk bestel je heel eenvoudig een vuurkorf of terraskachel. Wat past er het best in jouw tuin? De keuze is aan jou! We hebben vuurkorven en terraskachels in verschillende soorten en maten. Zit jouw favoriet er tussen? Bestel hem dan snel, zodat je over een paar dagen met een knetterend vuurtje in de tuin kunt zitten!

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten

Vuurkorven: een gezellig vuurtje stoken

Het is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig om een vuurtje te stoken in een vuurkorf. Of het nu zomer of winter is: een knetterend vuurtje is gezellige sfeerverlichting in de tuin of op het terras. Vuurkorven zijn uiteraard vuurbestendig en de meeste vuurkorven zijn gemaakt van metaal. Wanneer je een vuurkorf hebt gekocht, moet je wel met een aantal dingen rekening houden:

  • Houd rekening met de wind en hoe de windrichting is, om zo brand te voorkomen.
  • Om brand te voorkomen, is het belangrijk om de vuurkorf niet te dicht bij een struik of boom te plaatsen.
  • Gebruik nooit hout dat geverfd of gelakt is. Gebruik je dit wel, dan komen er schadelijke stoffen vrij.
  • Gebruik altijd schoon en droog hout, om zo veel rookontwikkeling tegen te gaan.
  • Denk altijd aan huisdieren en kinderen.

Met deze handige tips kan ook jij met een vuurkorf een vuurtje stoken!

Tuincentrum Schalk | Vuurkorven & Terraskachels bestellen

Terraskachels: elk seizoen genieten van het buitenleven

Wil je iets groters dan een vuurkorf, dan is een terraskachel misschien wel iets voor jou! In onze webshop vind je stoere terraskachels die je gemakkelijk in jouw tuin kunt plaatsen. Met een terraskachel kun je elk seizoen genieten van het buitenleven. Steek hem tijdens een winter barbecue aan of blijf tijdens een zomerse avond lekker lang buiten zitten en geniet van een knetterend vuurtje. In onze webshop vind je terraskachels waar je ook nog eens het hout kunt opbergen. Deze soorten hebben onder de kachel een opslag waar je het hout kunt neerleggen. Zorg er altijd voor dat de terraskachel, ook wel tuinhaard genoemd, stabiel in de tuin staat. Tip voor het stoken: gebruik aanmaakblokjes of kleine stukjes hout. Zo heb je sneller een vuurtje en kun je langzaamaan grotere stukken hout erbij doen.

Tuincentrum Schalk | Vuurkorven & Terraskachels bestellen

Vuurkorven en terraskachels bestellen bij Tuincentrum Schalk

Kortom, een vuurkorf of terraskachel is een leuke en sfeervolle aanwinst voor in jouw tuin of op het terras. Leuk en gezellig om aan te steken tijdens bijvoorbeeld een winter barbecue of wanneer je ook in de avond langer buiten wilt zitten. Wil tijdens een barbecue ook een knetterend vuurtje? Bekijk dan ook eens onze barbecues en maak zo het plaatje helemaal compleet! Heb je vragen over het assortiment met vuurkorven en terraskachels? Kom dan langs in ons fysieke tuincentrum: GroenRijk Schalk Prinsenbeek. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar: 076-5439332 of stuur een mailtje naar: klantenservice@prinsenbeek.groenrijk.nl.

Webshop Tuin & Terras