•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Aquamax eco classic 8500

Prijs 379,95
  • Aantal
Voorraad

Aquamax eco classic 8500

Prijs 379,95
  • Aantal
Voorraad
Aquamax eco classic 8500 - afbeelding 3
Aquamax eco classic 8500
Prijs 379,95

Oase Aquamax Eco Classic 8500 

De Oase Aquamax Eco Classic 8500 is buitengewoon geschikt voor de aandrijving van uw filter, beekloop of waterval. Met deze populaire klassieker van Oase haalt u een zeer degelijke én betrouwbare vijverpomp in huis van de allerhoogste Duitse kwaliteit. Om deze kwaliteit bij te staan kunt u dan ook aanspraak maken op een garantieperiode van liefst 3 jaar. Ondanks de hoge capaciteit (8300 l/u) hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een (te) hoge energierekening. Met een verbruik van slechts 80 watt behoort deze pomp namelijk tot de meest zuinige op de markt. 

 

Is de Oase Aquamax Eco Classic 8500 geschikt voor uw vijver? 

In de meeste gevallen is de Oase Aquamax Eco Classic 8500 geschikt voor vijvers tot maximaal 16.600 liter. Echter kan het zijn dat in uw specifieke geval een andere pomp beter geschikt is. Als stelregel adviseren wij een vijverpomp aan te schaffen die de totale vijverinhoud volgens de fabrieksopgaven kan verpompen in 2 uur. Hierbij dient u echter nog wel rekening te houden met een eventuele opvoerhoogte. Het onderstaande schema toont de capaciteit van de Oase Aquamax Eco Classic 8500 bij diverse opvoerhoogtes:

 

Capaciteit bij 0 meter opvoerhoogte 8300 liter per uur
Capaciteit bij 1 meter opvoerhoogte  5640 liter per uur
Capaciteit bij 1,5 meter opvoerhoogte  4440 liter per uur
Capaciteit bij 2 meter opvoerhoogte  3000 liter per uur
Capaciteit bij 3 meter opvoerhoogte  480 liter per uur

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)