•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondoclear island 3000

Van 119,95
Voor 25,00
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondoclear island 3000

Van 119,95
Voor 25,00
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondoclear island 3000 - afbeelding 4
Oase Pontec Pondoclear island 3000
Van 119,95
Voor 25,00

Pontec PondoClear Island 3000

De Pontec PondoClear Island 3000 is een uniek drijvend vijverfilter met geïntegreerde pomp, UV-C lamp en filtermousses. Hiermee is dit filter geschikt voor vijvers tot maximaal 3000 liter. Het filter wordt compleet geleverd inclusief 3 verschillende fonteinsproeikoppen en 4 neutraal witte LED-verlichtingsarmaturen.

Plug-and-play vijverfilter

Een volledig plug-and-play vijverfilter, dat biedt uitkomst in veel hobbyvijvers. De installatie is zeer eenvoudig, alleen in de vijver leggen, stekker aansluiten en het werkt. Er is geen extra techniek of verbinding met vijverslangen nodig voor je vijver, alles is in het PondoClear Island verwerkt. Ook handig is dat dit drijvende filter makkelijk bereikbaar is, als je er onderhoud aan wilt verrichten.

Helder water garantie

Pontec geeft op dit drijvende vijverfilter zelfs een helder water garantie. Doordat er een UV-C lamp in het filter is ingebouwd, worden ook vertroebelende algen aangepakt. Dit is te danken aan de 4 watt UV-C lamp. Een uitstekende oplossing om een groene vijver tegen te gaan.

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)