•  Familiebedrijf
 •  45 jaar groenspecialist
 •  Goede service
 •  Eigen kwekerij

Oxytex set 1000

Prijs 274,95
 • Aantal
Voorraad

Oxytex set 1000

Prijs 274,95
 • Aantal
Voorraad
Oxytex set 1000 - afbeelding 2
Oxytex set 1000
Prijs 274,95

Oase Oxyset 1000 beluchtingsset

Met de Oase Oxytex 1000 beluchtingsset hoeven je vissen niet meer naar adem te happen. Deze unieke beluchtingsset heeft een uitstroom in de vorm van een waterplant, zo zet je hem ongemerkt op de vijverbodem. Een oplossing voor meer zuurstof, circulatie en zelfs filtratie. Goed voor al het leven in je vijver.

Extra lang gebruik 

De Oase luchtpomp bestaat uit een robuuste motor en een hoogwaardige UV-stabiele behuizing. Hierdoor kan jij samen met de vissen extra lang genieten van de beluchtingsset. 

Meer filtercapaciteit door de combinatie

Door de 3-in-1 combinatie van de Oase Oxytex kan de capaciteit van je huidige filter verhoogd. Hierdoor is er voldoende zuurstof en stroming aanwezig in de vijver, dit zorgt ervoor dat bacteriën makkelijker kunnen groeien. Ook de vissen ervaren voordelen van de Oase Oxytex. De vissen vinden het heerlijk om door de stroming te zwemmen en zich door de luchtbellen mee te laten voeren. 

Extra ruimte voor aangroei van micro-organismen

De Oase Oxytex heeft een biologische filteroppervlakte van 3,5 vierkante meter. Door de geoptimaliseerde vezelstructuur in de haren van de waterplant is er extra ruimte voor de aangroei van micro-organismen. 

Installatie

Je plaatst de Oase Oxytex luchtpomp aan de rand van de vijver boven het waterniveau. Daardoor kan er geen water in de luchtpomp lopen. De regenwaterbestendige luchtpomp is flexibel op te stellen door de lengte van de luchtslang. De zuurstof uitstroom gaat via luchtstenen. Deze luchtstenen plaats je op ca. 30 cm diepte in de waterplant. Zorg ervoor dat je de luchtslangen beschut en zonder knikken aanlegt. 

Standaard meegeleverd: 

 • Oase AquaOxy luchtpomp: 1000 I/u 
 • Oxytex 1000
 • 2 x 5 meter luchtslang 4,5 mm
 • 2 luchtstenen

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

 • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
 • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
 • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)