•  Familiebedrijf
  •  45 jaar groenspecialist
  •  Goede service
  •  Eigen kwekerij

Oase Pontec Pondopress set 5000

Prijs 204,95
  • Aantal
Voorraad

Oase Pontec Pondopress set 5000

Prijs 204,95
  • Aantal
Voorraad
Oase Pontec Pondopress set 5000 - afbeelding 5
Oase Pontec Pondopress set 5000
Prijs 204,95

Pontec PondoPress 5000 drukfilterset

Met de Pontec PondoPress 5000 drukfilterset ben je in staat je vijver helder en gezond te houden. Deze complete filterset bevat een filtersysteem, UV-C techniek en een sterke filterpomp met een 4,5 meter lange slang. De Pontec Pondopress 5000 kan een vijver zonder visbezetting tot maximaal 5000 liter goed schoonhouden. Wanneer je een visvijver hebt, dan kan je een vijver tot 2500 liter goed gezond en helder houden. Heb je een mooie koivijver? Dan moet je rekening houden met een vijver tot 1250 liter.

Bio-mechanische drukfilter

Dankzij het sterke vermogen kan het filter zelfs een hoger gelegen beekloop tot 1 meter hoog van water voorzien. Je kan het drukfilter deels ingraven waardoor de filter beter uit het zicht is. In het drukfilter is plaats voor meerdere filtermaterialen waarder de filtering zowel mechanisch als biologisch plaatsvindt. Eerst worden de organische vuildeeltjes, door middel van schuimmatten, uit het water gefilterd. Vervolgens stroomt het vijverwater langs biologische filterelementen die met behulp van micro-organismen schadelijke stoffen omzetten in minder schadelijke stoffen. Deze minder schadelijke stoffen kunnen worden opgenomen door bijvoorbeeld vijverplanten. Tot slot beschermt de UV-C lamp de vijver tegen zweefalgen en dat voorkomt groen water.

Krachtige filterpomp

Met de meegeleverde filterpomp kan je maar liefst 1500 liter water per uur transporteren. Bij de Pontec PondoPress 5000 drukfilterset wordt er een vijverslang meegeleverd van 4,5 meter waarmee je de drukfilter en de filterpomp kan aansluiten. Hiermee kan de vijver vrij worden gemaakt van grove vuildeeltjes tot een grootte van 4 mm en van andere vertroebelende of zwevende stoffen.

Heb je een product in onze webshop besteld? Dan kun je kiezen of je jouw bestelling laat bezorgen of komt ophalen in ons tuincentrum. Kies je voor bezorgen? Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 dagen te bezorgen. 

Wat zijn de verzendkosten?

  • Bestellingen tot €40,- zijn de verzendkosten €4,95.
  • Boven €40,- vervallen de verzendkosten.
  • Standaard verzendkosten voor bloemen zijn €5,75 in Prinsenbeek €2,50.

Bestelling ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Hier kun je aangeven wanneer je de bestelling komt ophalen, maar ook of je de bestelling meteen betaalt of liever afrekent bij het ophalen. Bestellingen kun je ophalen op het volgende adres:

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)

Heb je een product bij ons in de webshop besteld, maar ben je toch niet blij met de aankoop? Geen probleem! Het artikel mag je altijd binnen de bedenktijd van 14 dagen terugsturen naar ons tuincentrum. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard kun je wel gratis retourneren wanneer je de producten in ons tuincentrum komt afgeven.

Kan ik een artikel ruilen?

Zeker! Je kan het product terugsturen of terugbrengen in onze winkel. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop of meteen in onze winkel een ander product zoeken. Lukt dit niet of heb je hier vragen over? Bel dan even naar: 076-5439332 of vraag het aan één van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij maken het geld over op dezelfde manier zoals je hebt betaald. Heb je met een cadeaukaart betaald? Dan krijg je hier ook een nieuwe cadeaukaart voor terug met het betreffende bedrag. Heb je het geld naar ons overgemaakt door middel van iDeal of Creditcard? Dan storten wij het bedrag terug naar jouw rekening.

Wat is ons retouradres?

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
T.a.v. retour Tuincentrum Schalk
Mastlanddreef 9
4841 KJ Prinsenbeek (Breda)